Er is Marc Degryse iets opgevallen aan uitblinker Cristiano Ronaldo

Er is Marc Degryse iets opgevallen aan uitblinker Cristiano Ronaldo
Zaterdag 16 juni 2018 - 08:18   I  

Cristiano Ronaldo werd vrijdagavond de grote held van de Portugese natie. De aanvaller van Real Madrid maakte drie doelpunten tegen Spanje en hielp zijn land zo in extremis aan een 3-3-gelijkspel. Na afloop van de topper was iedereen het erover eens: Cristiano Ronaldo is een fenomeen.

“Dat laatste doelpunt: een onwaarschijnlijke vrije trap. Beter kan een bal niet zitten”, aldus Marc Degryse op Sporza. “De snelheid van de bal, de curve, … En dat op zo’n belangrijk moment. Het zijn enkel de allergrootsten die op dat moment iets kunnen forceren. Héérlijk om naar te kijken”, kwam Degryse superlatieven te kort.

Er was de analist overigens ook iets opgevallen vlak voor de vrijschop van Ronaldo. “Hij stond nog even naar zichzelf te kijken op het grote scherm, hé. Hij trok zijn broekje nog wat naar omhoog zodat je zijn benen goed kon zien. (lacht) Maar ach, hij mag dat wel doen van mij”, besloot Degryse.

Van der Elst: “Hij doet het elke keer opnieuw”

Ook Franky Van der Elst was onder de indruk van Ronaldo. “Los van zijn goals, was dit één van zijn beste wedstrijden die we de afgelopen tijd hebben gezien. Ronaldo was altijd aanspeelbaar en werkte ook hard voor het team. En uiteindelijk doet hij elke keer opnieuw, hé. Bij Real Madrid en bij Portugal.”

Poll: Kan Portugal wereldkampioen worden?

TAGS  I  Degryse  I  Ronaldo  I  Van der Elst  I  Portugal  I  Spanje

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024