Boskamp onthult waarom De Bruyne Januzaj onderuit schopte op training

Boskamp onthult waarom De Bruyne Januzaj onderuit schopte op training
Zaterdag 16 juni 2018 - 10:15   I  

Het was voor ons allemaal even schrikken toen Kevin De Bruyne collega-Rode Duivel Adnan Januzaj onderuit schopte op training. De voorbije dagen vloeide er al heel wat inkt over de actie van De Bruyne, maar analist Johan Boskamp weet precies waarom de ster van Manchester City en de nationale ploeg uitpakte met die zware tackle.

"Die tackle van De Bruyne op training. Ik vind dat de Kev de laatste drie weken wat humeurig rondloopt", steekt Boskamp van wal in Gazet van Antwerpen. "Tien dagen geleden zei hij nog dat de ploeg tactisch nog niet op punt staat. Nu geeft hij Januzaj een doodschop."

"Misschien heeft die hem uitgedaagd of iets gezegd, maar wat het meest opviel, was dat geen enkele speler reageerde. Zelfs Januzaj niet. Als die niet was opgesprongen, had hij zijn been gebroken. Thorgan vond het op de persconferentie blijkbaar normaal. Ze zullen wel scherp moeten trainen. Maar deed Januzaj dit bij Kevin, was de wereld te klein geweest.”

"Op zijn pik getrapt"

Al meent Boskamp precies te weten waarom De Bruyne zo zwaar doorging op Januzaj. “Ik denk persoonlijk dat Kevin een beetje op zijn pik getrapt is omdat alle aandacht naar Eden Hazard gaat", besluit de Nederlander.

Poll: Vond jij de tackle van De Bruyne kunnen?

TAGS  I  De Bruyne  I  Januzaj  I  Rode Duivels  I  Boskamp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024