Club Brugge heeft beslist: ‘Deze doelman moét vertrekken’

Club Brugge heeft beslist: ‘Deze doelman moét vertrekken’
Zaterdag 16 juni 2018 - 10:45   I  

Club Brugge versterkte zich vrijdag met Karlo Letica (21). De beloftevolle doelman komt over van Hajduk Split en moet vanaf volgend seizoen de nieuwe nummer één in het Jan Breydelstadion worden. De komst van Letica heeft – uiteraard – gevolgen voor de huidige doelmannen.

Het Nieuwsblad weet dat de transfer van Letica betekent dat Club Brugge straks afscheid zal nemen van één van zijn doelmannen. Ethan Horvath (23) mag ondanks een wissevallig seizoen bij blauw-zwart blijven, maar Vladimir Gabulov (34) mag deze zomer andere oorden opzoeken.

Horvath wordt nummer 2

De ervaren Rus werd tijdens de winterstop naar België gehaald, maar kon allesbehalve overtuigen. Na een half jaar zit zijn avontuur in Brugge er dan ook al op. De pikorde ziet er vanaf volgend seizoen als volgt uit: 1. Karlo Letica, 2. Ethan Horvath en 3. Brent Gabriël.

“De komst van Letica betekent meteen dat Club zijn drie doelmannen voor volgend seizoen heeft. Letica wordt nummer één, Horvath blijft zijn doublure - tenzij die zelf nog op een vertrek aanstuurt. Beloftendoelman Gabriël wordt derde in de pikorde. Voor Gabulov, die momenteel de bank warm houdt voor Rusland op het WK, wordt een oplossing gezocht. Hij mag vertrekken”, schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Ben jij het eens met Club Brugge dat Gabulov weg moet?

TAGS  I  Letica  I  Horvath  I  Club Brugge  I  Gabulov  I  Gabriël

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024