Ciman reageert voor het eerst en geeft update over Kompany en Vermaelen

Ciman reageert voor het eerst en geeft update over Kompany en Vermaelen
Zaterdag 16 juni 2018 - 12:30   I  

Zaterdagmorgen raakte bekend dat Roberto Martinez beslist heeft om Laurent Ciman terug naar België te sturen. De 32-jarige verdediger van LA Galaxy bleef als reserve bij de selectie, maar valt uiteindelijk toch af. Ondertussen reageerde Ciman voor het eerst.

“Of ik nu stop als international? Het zou alleszins mijn laatste toernooi geweest zijn", aldus Ciman. "De jeugd komt ook aan de deur kloppen en ik ben 32 ondertussen. Het is jammer dat ik er niet meer ben maar ik ga er geen drama van maken. Ik neem geen afscheid maar het zou straf zijn als de bondscoach me nu nog oproept. On verra.”

De ontgoocheling maakte al snel plaats voor positieve gevoelens. “Puur voor het familiale aspect ben ik blij terug te zijn. Natuurlijk had ik er graag bijgeweest voor het hele toernooi, maar het is nu zo."

Kompany & Vermaelen

"Dat Vermaelen en Kompany niet helemaal fit zijn? Daar kan ik weinig over zeggen", klinkt het nog bij Het Laatste Nieuws. "De bondscoach heeft zijn beslissing genomen. Ik ben altijd professioneel gebleven top op het laatste moment. Ik ga nu terugkeren naar Los Angeles, want de coach zal zijn beslissing niet meer omdraaien. Als hij dat toch doet? Kan keer ik met plezier terug naar Rusland.”

Poll: Had Ciman bij de selectie moeten blijven?

TAGS  I  Ciman  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Panama

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024