'Thomas Vermaelen krijgt plots verrassend telefoontje uit Barcelona'

'Thomas Vermaelen krijgt plots verrassend telefoontje uit Barcelona'
Zaterdag 16 juni 2018 - 14:30   I  

Thomas Vermaelen lijkt dan toch fit te geraken voor het WK. Laurent Ciman is terug in België, wat dus betekent dat Vincent Kompany en Thomas Vermaelen in actie kunnen komen in Rusland. Toch een enorme opluchting, want de Rode Duivels hebben de ervaring én kwaliteit van beide spelers nodig.

Ervaring én kwaliteit; dat zijn twee eigenschappen die Samuel Umtiti in Frankrijk vergeten is. Blijkbaar heeft de verdediger van Barcelona die combinatie niet meegenomen naar Rusland, want anders had die vanmiddag nooit op zo'n knullige manier een strafschop weggegeven.

Bij Barcelona vormt Umtiti een ijzersterk duo met Gerard Piqué. Naast Varane liep het dus minder vlot en dat zullen ze in Barcelona ook wel gezien hebben. Bij Barça zien ze in de inmiddels 32-jarige Vermaelen een prima back-up voor het ijzersterke duo Samuel Umtiti-Gerard Piqué. Als Umtiti zo blijft klungelen zullen ze in Barcelona niet geneigd zijn om Vermaelen, die -als hij fit is- altijd zijn wedstrijd speelt, te laten vertrekken. Vermaelen zou dus een telefoontje kunnen verwachten vanuit Barcelona met de vraag om gewoon in Camp Nou te blijven.

Onderhandelen

Het huidige contract van Vermaelen loopt tot de zomer van 2019, maar hij zou die overeenkomst wel met één jaar kunnen verlengen. Om helemaal zeker te zijn, willen ze bij Barcelona wel afwachten of Vermaelen het WK met België zonder kleerscheuren doorkomt. Maar na het wereldkampioenschap gaan beide partijen dus rond de tafel zitten.

Poll: Moet Vermaelen zijn contract in Barcelona verlengen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  WK  I  Vermaelen  I  Umtiti

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024