'Dit is de opmerkelijke reden van offday Messi’: “Ronaldo houdt daar van!”

'Dit is de opmerkelijke reden van offday Messi’: “Ronaldo houdt daar van!”
Zaterdag 16 juni 2018 - 18:00   I  

De Argentijnse nationale ploeg heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen IJsland. Een enorme tegenvaller voor Messi en co die eindelijk hopen op eindwinst op een groot tornooi. Gisteren deed Portugal en Cristiano Ronaldo het beter door in extremis 1-1 gelijk te spelen tegen Spanje. Lionel Messi had een ongelofelijke offday bij Argentinië en miste ook een penalty.

En ex-Manchester United-verdediger Patrice Evra zag dat Lionel Messi gefrustreerd over het plein liep. De prestaties van Messi worden dan ook flink onder de loep genomen en vergeleken met Ronaldo. “Wanneer je gisteren Ronaldo zag, moest hij ook alles alleen doen. Messi vandaag ook, en hij ging de mist in”, vertelt Evra tegenover de Engelse media.

“Ik denk dat de spelers rond Messi beter moeten presteren, maar Ronaldo had hetzelfde probleem gisterenavond. Ik denk dat Ronaldo meer geniet van de druk die er bij komt kijken.” Evra denkt dat Messi zeer gefrustreerd was. “Ik denk dat Messi gewoon gefrustreerd geraakt als zijn teamgenoten niet goed presteren. Maar Ronaldo houdt daar net van.”

Poll: Denk jij dat Messi gefrustreerd geraakt door zijn teamgenoten?

TAGS  I  Messi  I  Ronaldo  I  Evra  I  Portugal  I  Argentinie  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024