‘Rode Duivels met de handen in het haar na wegsturen Ciman’

‘Rode Duivels met de handen in het haar na wegsturen Ciman’
Zaterdag 16 juni 2018 - 18:45   I  

Laurent Ciman werd vandaag naar huis gestuurd door bondscoach Roberto Martinez. De Spaanse keuzeheer kiest voor de geblesseerden Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Het duo bleef vandaag echter ook weer binnen op training en de situatie is dan ook zorgwekkend.

Ook de Rode Duivels zitten met de handen in het haar en vinden het ongelooflijk jammer dat Ciman uit de boot valt. “Hij is een top professional, dat weet iedereen. Het is jammer. Ik wil hem persoonlijk bedanken, want het is een topgast”, laat Adnan Januzaj weten.

Ook Dries Mertens leeft mee met Ciman."Het was een beetje triest. Ik weet niet hoe het is gegaan. Hij had gisteren al 'au revoir' gezegd omdat hij het al wist. Ik wil er niet te veel van maken, want we moeten ons concentreren op wie hier is. Er moest iemand afvallen. Jammer voor hem, natuurlijk."

Situatie Kompany en Vermaelen?

Ciman werd weggestuurd terwijl de situatie van Kompany en Vermaelen zorgwekkend lijkt. Ook Dries Mertens weet niet hoe het met het tweetal gesteld is. "Die jongens trainen binnen, dus ik weet niet hoe het met hen gaat. Maar ik hoop dat ze snel fit geraken, want het zijn belangrijke spelers voor ons."

Poll: Vind jij de keuze van Martinez in verband met Ciman terecht?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ciman  I  Vermaelen  I  Kompany  I  Mertens  I  Januzaj

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024