Keert Ciman alsnog terug bij de selectie van België?

Keert Ciman alsnog terug bij de selectie van België?
Zaterdag 16 juni 2018 - 19:01   I  

Laurent Ciman werd vandaag naar huis gestuurd door bondscoach Roberto Martinez. De Spaanse oefenmeester kiest voor het geblesseerde duo Thomas Vermaelen en Vincent Kompany. Vandaag kwam het tweetal echter weer niet opdagen op training en de bezorgdheid stijgt.

En het kan zelfs zijn dat Laurent Ciman alsnog zal terugkeren bij de selectie, zo laat Roberto Martinez weten op een persconferentie. "We wachten nog steeds tot morgen om de defintieve beslissing te nemen. We hebben er voor gekozen om Ciman naar Brussel te laten vliegen zodat hij geen extra vlucht naar Sochi moet maken."

"Maar op het moment dat hij een telefoontje krijgt, kunnen we nog steeds op hem rekenen. Hij is klaar om nog steeds in te vallen. Hij kan ons vervoegen na de match van Panama indien morgen blijkt dat Vincent niet fit is", vervolgt de Spaanse keuzeheer.

Beslissing

"Ciman heeft niet zelf gevraagd om al naar huis te gaan. Hij is een echte professional, maar begrijpt dat er iemand naar huis moest. Hij begrijpt dat hij bij de groep moest blijven zodat we morgen de juiste beslissing kunnen nemen. We namen gisteren ook al de beslissing om Ciman naar huis te sturen”, wordt Martinez geciteerd door Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat Ciman nog zal terugkeren bij de selectie in Rusland?

TAGS  I  Ciman  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK  I  Kompany  I  Vermaelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024