‘Ciman neemt na teleurstelling drastisch besluit’

‘Ciman neemt na teleurstelling drastisch besluit’
Zondag 17 juni 2018 - 07:15   I  

Laurent Ciman heeft de Rode Duivels verlaten maar blijft nog steeds als reserve op stand-by staan. Toch was de teleurstelling groot bij de verdediger van Los Angeles FC en het ziet er dan ook naar uit dat Ciman niet meer in actie zal komen voor de Rode Duivels.

Zelf verwacht Ciman ook niet dat hij nog zal opgeroepen worden. “Het is jammer dat ik er niet meer ben maar ik ga er geen drama van maken. Ik neem geen afscheid, maar het zou straf zijn als de bondscoach me nu nog oproept”, wordt Ciman geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Ook denkt de verdediger serieus na om te stoppen bij de Rode Duivels. Het wereldkampioenschap in Rusland was zijn laatste kans op een groot tornooi voor de 32-jarige Ciman. “Of ik nu stop als international? Het zou alleszins mijn laatste toernooi geweest zijn. De jeugd komt ook aan de deur kloppen en ik ben 32 ondertussen.”

Kindjes

Ciman ziet dan weer zonneschijn na regen en is blij om zijn kinderen en vrouw weer terug te zien. “Puur voor het familiale aspect ben ik blij terug te zijn. Ik kan mijn vrouw opnieuw helpen en mijn kindjes weer zien”, aldus Ciman. “Natuurlijk had ik er graag bij geweest voor het hele toernooi, maar het is nu zo."

Poll: Denk jij dat Ciman gaat stoppen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Ciman  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK  I  Rusland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024