'Hij maakt Messi compleet af, maar Ronaldo heeft plots gigantisch probleem'

'Hij maakt Messi compleet af, maar Ronaldo heeft plots gigantisch probleem'
Zondag 17 juni 2018 - 11:45   I  

Niet Lionel Messi, maar wel Cristiano Ronaldo is dé speler van de eerste wedstrijden op het WK. Met een hattrick hield hij eigenhandig een ontketend Spanje in bedwang, terwijl Messi niet eens vanop de stip zijn land voorbij het 'kleine' IJsland kon loodsen.

Ronaldo maakte na zijn eerste doelpunt al een 'sikgebaar', waarmee hij verwijst naar de GOAT, Greatest of all Time. Een verwijzing naar Lionel Messi, die onlangs nog posseerde met een echte geit. Voorlopig bewijst Ronaldo alvast dat hij en niet Messi de beste aller tijden is. 

Toch is dat geen garantie op een straffe transfer. Zo weet Don Balon dat Real Madrid nog geen enkele aanbieding heeft gekregen voor de Portugese superster. Die zou de deur achter zich willen dichttrekken in Madrid. Hij zou naar een nieuwe mooie competitie willen trekken om zich daar een laatste keer te tonen.

Dure vogel, te weinig interesse

Naar een kapitaalkrachtige competitie trekken waar de sportieve ambities minder zijn, daar heeft Ronaldo nog geen oren naar. Japan, China of de VS zijn opties voor de toekomst, maar nu heeft Ronaldo nog te veel in zijn mars om een lucratieve deal te kiezen.

Real Madrid vraagt veel voor Ronaldo en de meeste ploegen die het bedrag kunnen betalen zijn niet geïnteresseerd. Ploegen zoals PSG en Manchester City zijn niet meteen van plan om Ronaldo binnen te halen. Voor Mourinho is Ronaldo ook erg duur, maar de topcoach houdt Ronaldo wel in zijn achterhoofd. Er kan nog veel veranderen tijdens de zomer, maar hoe de kaarten momenteel liggen blijft Ronaldo gewoon in de Spaanse hoofdstad.

Poll: Versiert Ronaldo deze zomer zijn gedroomde transfer?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Messi  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024