Neemt Standard vandaag afscheid van deze absolute sterkhouder?

Neemt Standard vandaag afscheid van deze absolute sterkhouder?
Zondag 17 juni 2018 - 12:05   I  

Michel Preud'homme kan er eindelijk aan beginnen. Zijn sabbatjaar zit er sneller dan verwacht op en nu moet hij met Standard alweer vol aan de bak. De fans hopen natuurlijk op een nieuwe titel en ook het bestuur droomt stiekem dat Preud'homme de nodige successen naar Luik kan halen.

Komende zomer zal er wel nog vrij veel bewegen in Sclessin. Zo wordt Edmilson Junior al een tijdje aan een absolute toptransfer gelinkt. Het lijstje met geïnteresseerde ploegen is stilaan niet meer bij te houden. Hoewel Bruno Venanzi er alles aan zal doen om hem toch in Luik te houden, wordt dat een quasi onmogelijke opdracht.

Het dossier van Guillermo Ochoa ligt dan weer anders. De Mexicaanse doelman was dit seizoen een sterkhouder in doel, maar toch denken ze in Luik niet dat hij ook volgend seizoen de nodige kwaliteit kan brengen. Erce Kardesler (24) moet de nieuwe Turkse doelman worden van Standard, waardoor Ochoa naar de uitgang zal worden geleid.

Knalprestatie op het WK

Vandaag speelt Mexico tegen het grote Duitsland. Een topaffiche en normaal gezien zal Ochoa ook het nodige werk voorgeschoteld krijgen. Als hij knalt op dit WK, dan kan Ochoa ook een echte toptransfer versieren. Dat zou geweldig nieuws zijn voor zowel Ochoa als voor Standard. De Mexicaan kan op zijn 32ste nog een mooie transfer in de wacht slepen, terwijl Standard nog enkele miljoenen kan verdienen.

Poll: Zal Ochoa knallen op het WK?

TAGS  I  Standard  I  WK  I  Mexico  I  Ochoa

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024