Zlatan haalt keihard uit naar deze bondscoach: "Hij mag hier niet zijn!"

Zlatan haalt keihard uit naar deze bondscoach:
Zondag 17 juni 2018 - 13:45   I  

Zlatan Ibrahimovic is er jammer genoeg niet bij. Die zette een tijdje geleden een punt achter zijn internationale carrière, waardoor de Zweedse bondscoach niet meer rekende op de topspits. Met zijn voeten kan hij het dus niet tonen op het WK, maar voor een ferme mening kan je wel altijd terecht bij Zlatan.

Deze keer mag de Franse bondscoach Didier Deschamps het ontgelden. Ibrahimovic neemt het op voor Karim Benzema, die aan de kant werd geschoven door Deschamps. Een beslissing die niet op begrip kan rekenen bij de Zweedse topspits.

"Het is niet normaal dat Benzema niet tot de nationale ploeg behoort", zei Ibrahimovic voor de camera van BeIn Sports volgens Sporza. "Hij is een van de beste spitsen in de wereld, hij won Champions Leagues en speelt in Madrid. Hij zit niet bij de Franse selectie en dat heeft niets met voetbal te maken. Als het Deschamps' beslissing is dat Benzema niet goed genoeg is, dan zou de coach hier niet mogen zijn en Benzema wel. Het is echt belachelijk want als je wil winnen, heb je winnaars nodig. Benzema is een winnaar."

Poll: Moet Benzema altijd in de selectie zitten?

TAGS  I  Ibrahimovic  I  Deschamps  I  Frankrijk  I  Benzema  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024