OFFICEEL: Martinez hakt knoop door over Vincent Kompany

OFFICEEL: Martinez hakt knoop door over Vincent Kompany
Zondag 17 juni 2018 - 16:22   I  

Laurent Ciman werd al naar huis gestuurd maar de 32-jarige verdediger stond nog steeds op stand-by. De beslissing ging uitgesteld worden tot het laatste moment en Roberto Martinez heeft zonet de knoop definitief doorgehakt over Vincent Kompany.

De geblesseerde verdediger zal bij de groep blijven. "We hebben vanmorgen beslist om Kompany bij de groep te houden. Medisch is het in orde. We gaan onze wissel dus niet gebruiken. Hij is mentaal klaar. Hij maakt kans om in de groepsfase te spelen. We moeten hem klaarstomen."

Ook Toby Alderweireld is helemaal klaar voor het WK. "Spelers die minder gespeeld hebben kunnen in het nadeel zijn. Maar dat is bij Toby Alderweireld niet het geval. Hij oogt fris en klaar voor het WK. Net als Mousa Dembélé”, wordt Martinez geciteerd door Het Nieuwsblad.

Boyata en Dendoncker?

Ook gaf Martinez meer uitleg over Dedryck Boyata en Leander Dendoncker. "Dedryck Boyata kijkt uit naar de start van het WK, maar ik zie jongens als Leander Dendoncker op dezelfde manier als hem." De basisopstelling van de Rode Duivels zal overigens niet veel verrassingen naar boven brengen, liet de bondscoach ook nog weten.

Poll: Is dit een goede keuze van Martinez?

TAGS  I  Kompany  I  Ciman  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK  I  Ciman

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024