Mexico zorgt voor ongelofelijke stunt tegen Duitsland

Zondag 17 juni 2018 - 18:50   I

Van een verrassing gesproken. De Duitse nationale ploeg heeft zijn eerste groepswedstrijd op het WK verloren. De regerend wereldkampioen ging met 1-0 de boot in tegen Mexico. Hirving Lozano scoorde het winnende doelpunt.

Het was een zeer attractieve eerste helft dat op en neer ging. Doelman Ochoa had ook een paar schitterende reddingen in huis. Na een vrije trap van Toni Kroos ging de Standard-goalie de bal uit de kruising halen. Na een halfuur spelen reageerde Mexico met een messcherpe counter. De bal kwam uiteindelijk bij PSV-aanvaller Hirving Lozano terecht die het leer knap binnenschoot.

In de tweede helft bleef de wedstrijd een hoog tempo behouden. Duitsland probeerde nog te prikken, maar telkens kwam het uit op een sterke organisatie en foutloze Ochoa. Ook invaller Julian Brandt kwam nog dicht bij een doelpunt maar zijn schot strandde op de paal. Zo bleef het bij 1-0 en zorgde Mexico meteen voor een enorme stunt.

Poll: Is Mexico de verdiende winnaar?