OFFICIEEL: Anderlecht neemt afscheid van Deschacht

OFFICIEEL: Anderlecht neemt afscheid van Deschacht
Maandag 18 juni 2018 - 11:45   I  

RSC Anderlecht hervat deze week de trainingen. Maandag, dinsdag en woensdag staan de medische en fysieke testen op het programma. De spelers moeten zich op de club melden, maar Olivier Deschacht zal niét van de partij zijn. De ervaren rot krijgt geen nieuw contract bij paars-wit.

Het Laatste Nieuws weet dat Deschacht zich niet op het oefencentrum in Neerpede hoeft te melden voor de medische testen. De 37-jarige verdediger zijn contract loopt aan het einde van deze maand af en een nieuwe deal zou er uiteindelijk toch niet in zitten.

"Zijn contract loopt op 30 juni af en de kans dat het wordt verlengd is zo goed als onbestaande. Hij ondergaat alvast géén medische testen. De club en de entourage van de speler doen heel geheimzinnig", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Het einde

"Vóór donderdag zal de club officieel communiceren", zegt sportief directeur Luc Devroe. Volgens de krant is de kans dat er een einde komt aan Deschachts 17-jarige carrière in de A-kern van Anderlecht, nu heel reëel.

Update

Anderlecht gaat definitief niet door met Olivier Deschacht, dat meldt Het Nieuwsblad. Paars-wit heeft de routinier nu ook zelf ingelicht. Na 21 jaar dienst komt aan de samenwerking aldus een einde. Het nieuws werd bevestigd door de entourage van Anderlecht.

Poll: Verdient Deschacht een nieuw contract?

TAGS  I  Deschacht  I  Anderlecht

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023