‘Plots is Leander Dendoncker op weg naar deze subtopper

‘Plots is Leander Dendoncker op weg naar deze subtopper
Maandag 18 juni 2018 - 07:14   I  

Leander Dendoncker heeft er niet meteen zijn beste seizoen ooit op zitten, maar toch slaagde de speler van RSC Anderlecht erin om een plaats in de WK-selectie van de Rode Duivels af te dwingen. Én straks volgt er wellicht ook nog een transfer voor Dendoncker.

Dat de 23-jarige Dendoncker andere oorden wil opzoeken, is al een tijdje duidelijk. Tijdens de vorige transferperiodes wist het Anderlecht-bestuur de verdediger/middenvelder nog te houden, maar dat zal nu niet meer lukken.

Dendoncker heeft voor zichzelf uitgemaakt dat het tijd is om een stap hogerop te zetten en aan interesse is er alvast geen gebrek. De jongste tijd werd de Rode Duivel in verband gebracht met een overstap naar Real Betis, maar nu is gebleken dat het stadsgenoot Sevilla is dat doordrukt voor Dendoncker.

15 miljoen

De Spaanse subtopper is al enkele jaren een grote naam in La Liga en op het Europese toneel en de club zou zich graag versterken met Dendoncker. Sevilla nam nog geen contact op met Anderlecht, maar weet dat Dendoncker zo’n 15 miljoen euro moet kosten.

Poll: Is Dendoncker klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  Sevilla  I  Real Betis

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022