Transfermarkt LIVE: AA Gent in de penarie, Club Brugge drukt door voor toptransfer

Transfermarkt LIVE: AA Gent in de penarie, Club Brugge drukt door voor toptransfer
Maandag 18 juni 2018 - 23:23   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekend? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

Club Brugge houdt nog steeds rekening met een vertrek van Stefano Denswil en daarom is het op zoek naar een linksvoetige centrale verdediger. Die heeft Vincent Mannaert gevonden in Argentinië. Marcos Senesi, verdediger van San Lorenzo, moet de vijfde aanwinst van Club Brugge worden. Daarom probeerde Club Brugge om de 21-jarige verdediger van San Lorenzo te overtuigen met maar liefst 4,5 miljoen euro. Een bedrag dat door de Argentijnen werd geweigerd. 

* Momenteel speelt ook Dylan Bronn zich met Tunesië in de kijker op het WK. Bronn speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Engeland en veel fans zien dan ook een toekomst weggelegd voor de verdediger van AA Gent bij bijvoorbeeld Swansea. Als Bronn door het WK naar de Premier League vertrekt, dan zit AA Gent plots wel serieus in de penarie.

*David Henen (einde contract bij Everton, nvdr.) traint mee bij Royal Antwerp FC. Het is goed mogelijk dat de spits er binnenkort een contract tekent.

*Anderlecht verlengt het aflopende contract van Olivier Deschacht niét. Zo komt er einde aan het lange huwelijk tussen beide partijen.

*Anderlecht zou op het punt staan om Ognjen Vranjes aan te trekken. Paars-wit zal tussen 3,2 en 3,5 miljoen euro betalen aan AEK Athene.

*Junior Edmilson heeft de knoop doorgehakt: de Braziliaanse Belg wil deze zomer weg bij Standard.

*Thibaut Courtois geniet nog steeds belangstelling van Real Madrid. Al kijken ze in Madrid vooral naar Alisson Becker.

*Olympique Marseille maakt jacht op de transfervrije Mario Balotelli. Ook Napoli volgt de spits.

*Manchester United hoopt Willian weg te halen bij Chelsea. José Mourinho heeft de Braziliaan erg hoog zitten.

*Als het van Nikola Milinkovic, de vader van Lazio-speler Sergej Milinkovic-Savic, afhangt speelt zijn zoon volgend seizoen bij Juventus.

*Chelsea en AC Milan zouden willen onderhandelen over een spectaculaire ruildeal: Alvaro Morata zou naar Milaan verhuizen, terwijl Gianluigi Donnarumma de omgekeerde beweging kan maken.

*Club Brugge duwt het gaspedaal verder in en wil zich nu ook versterken met Clinton Mata (25). De speler van Charleroi moet 3 miljoen euro kosten.

*Standard wil zich versterken met Obbi Oulare (22), die nog steeds eigendom is van Watford. Er zou zelfs al een contract klaarliggen voor de spits.

*Sevilla, en niet stadsgenoot Real Betis, gaat voor Leander Dendoncker. De Spanjaarden kennen de vraagrpijs van Anderlecht: zo’n 15 miljoen euro.

*KV Oostende hoopte zich te versterken met Jordi Vanlerberghe (21), maar de middenvelder van Club Brugge is onhaalbaar voor de Kustploeg.

Poll: Is Oulare nu klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024