Kompany loopt weer aparte 'blessure’ op: “Toch wel ernstig, ja”

Kompany loopt weer aparte 'blessure’ op: “Toch wel ernstig, ja”
Maandag 18 juni 2018 - 12:10   I  

Vincent Kompany ligt in de lappenmand. Maar dat houdt de verdediger niet tegen om nog grappig uit de hoek te komen, althans dat bleek zo. In een gesprek met Niels Destadsbader op Radio 2 vertelde 'Kompany' onder meer over de matrassen in Rusland en een nieuwe 'blessure’. Het was echter Guga Baul die zijn typetje van Tegen de Sterren op nadeed.

“Wij zijn absoluut klaar voor Panama. We kennen dat land al heel lang, al ons zwart geld staat daar op een geheime bankrekening”, begint 'Kompany' tegenover Radio 2. “Martinez gebruikt ook de Theo Francken tactiek, we laten geen één binnen.”

“De sfeer zit goed, alles is top hier. We hebben mooie grote kamers mét matrassen. Maar de vrouwen komen pas volgende week dus of die goed zijn weet ik nog niet”, grapt de valse Kompany. Ook heeft de verdediger weer een ‘vervelende blessure’ opgelopen.

“Ik en Vermaelen hebben wel getraind hé! We hebben sprintjes getrokken, vrije trappen geoefend, lange ballen gegeven. Op de playstation uiteraard. Daar hebben we zelfs al gewonnen tegen Engeland, al is het wel jammer dat ik ook daar ben uitgevallen met een blessure maar dat is een detail."

“Toch wel ernstig ja. In de euforie van de overwinning heb ik mijn kleine teen gestoten tegen de tafel”, gaat de dubbelganger van Kompany al lachend verder. “Ik zit op schema, enkel oppassen dat ik mij niet blesseer tijdens de BBQ vanavond na de match.” Radio 2 ziet er dus duidelijk nog de humor van in.

Poll: Denk jij dat Kompany gaat spelen dit WK?

TAGS  I  Kompany  I  Duivels  I  WK  I  Radio 2  I  Guga Baul  I  Destadsbader

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024