Mulder weet meer: “De Bruyne leek een tikje over zijn toeren”

Mulder weet meer: “De Bruyne leek een tikje over zijn toeren”
Maandag 18 juni 2018 - 12:35   I  

Bijna is het zover, de eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het wereldkampioenschap in Rusland. De manschappen van Roberto Martinez lijken helemaal klaar te zijn en ook Jan Mulder weet wat er op het spel staat. De flamboyante analist blikt dan ook op zijn eigen manier vooruit naar de wedstrijd tegen Panama.

Jan Mulder wordt er zelfs poëtisch van. “Ik zit in de green room van Villa Sporza en lees de buitenlandse kranten en de overgenomen tweets. Krijg zin in België-Panama. Romelu vindt vijf rozen in het Panamakanaal. Dries veel te groot voor die gracht. Eden zeilt in twee minuten van de Caraïbische Zee naar de Grote Oceaan en terug”, prachtige woorden van Mulder op Het Laatste Nieuws.

“Nog één bespreking, een lunch, een wandeling, een spelletje kaart en een game, het fijne ritje in de bus, de warming-up en het WK van de Rode Duivels begint. Plechtig moment, zo’n aftrap.  en er zelf mee vandoor te gaan, geef Eden ’m maar zonder humor. Dat mooie moment op de uitzwaaiavond tegen Costa Rica was wél het hoogtepunt van de lange reis naar het eindtoernooi. Topsfeer, topvorm, topspelers.”

Kevin over zijn toeren

Ook rekent Mulder op de klasse van De Bruyne tegen Panama. “Het naarste gezicht tijdens de voorbereiding (nee, niet de baard van drie dagen die coach Roberto Martínez in Rusland had laten staan om ruige collega Hernán Gómez angst aan te jagen), was de aanslag van Kevin De Bruyne op Januzaj."

"Training? Focus? Kevin leek een tikje over zijn toeren. Hopelijk is hij weer gewoon De Bruyne en gebruikt hij zijn unieke voeten waarvoor hij ze van een anonieme gulle gever heeft gekregen: schitteren", aldus Mulder, die duidelijk niet kan wachten op de wedstrijd.

Poll: Wie gaat de show stelen vanavond tegen Panama?

TAGS  I  Mulder  I  Rode Duivels  I  De Bruyne  I  Hazard  I  Martinez  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024