Zuid-Korea probeerde Zweden bizar te verwarren: dit zijn de opstellingen

Zuid-Korea probeerde Zweden bizar te verwarren: dit zijn de opstellingen
Maandag 18 juni 2018 - 12:45   I  

Vanavond staat de eerste groepswedstrijd van de Rode Duivels op het programma, maar eerst nemen Zweden en Zuid-Korea het tegen elkaar op. Inmiddels zijn de opstellingen ook vrijgegeven. De Zuid-Koreaanse bondscoach probeerde vooraf nog de Zweden op een bizarre manier te verrassen.

De Zuid-Koreaanse bondscoach probeerde op een schitterende manier de Zweden op het verkeerde pad te zetten. Tijdens de training wisselden de spelers constant van truitjes en nummers zodat de Zweedse formatie niemand goed zou kunnen onderscheiden. “We hoorden dat er een Zweedse spion was en we wilden hun team in verwarring brengen. Dus ja, daarom hebben we de nummers steeds veranderd”, bevestigde bondscoach Shin Tae-Yong.

“Ik heb gehoord dat Europeanen moeite hebben om Aziaten uit elkaar te houden. Dus, hoewel ze ons team misschien wel kennen, wilde ik toch wat verwarring creëren voor de Zweden. Ik vind het normaal om tot het uiterste te gaan om te winnen.” Een aparte maar misschien wel efficiënte tactiek. Al zal Roberto Martinez deze tactiek niet kunnen gebruiken bij de alom bekende Rode Duivels.

Poll: Wat vind jij van de aparte verwarring?

TAGS  I  Zuid-Korea  I  Zweden  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024