Lukaku scoorde twee keer, maar komt meteen met een ferme waarschuwing

Lukaku scoorde twee keer, maar komt meteen met een ferme waarschuwing
Maandag 18 juni 2018 - 21:00   I  

Romelu Lukaku kon het tornooi persoonlijk niet beter beginnen. Met twee doelpunten was hij meteen belangrijk voor de Rode Duivels en schiet hij bovendien goed op in het topschuttersklassement. Iets waar de Belgische topspits ongetwijfeld aan denkt.

Na de wedstrijd gaf Lukaku toe dat het niet goed was, maar het is wel heerlijk voetballen met De Bruyne, Mertens en Hazard in zijn buurt. "Je moet weten, wij beginnen altijd slecht aan een tornooi. We hebben nu 3-0 gewonnen en als je ziet met wie ik voetbal, dan maken ze mij het zo gemakkelijk. Met Dries Mertens, Eden Hazard en Kevin De Bruyne moet ik gewoon een goede loopactie maken of present zijn in de zestien om te kunnen scoren."

Toch heeft hij ook een waarschuwing voor de ploeg. Het kan wel eens de laatste keer zijn dat deze generatie kan schitteren op een tornooi. Daar moeten ze vol gebruik van kunnen maken. "Laten we genieten van dit tornooi, want na dit tornooi zullen er misschien veel jongens stoppen. Dus laten we genieten van de laatste keer dat we, misschien, bij elkaar zijn. Het zou zonde zijn om ons land niet te geven wat het verdient", aldus Lukaku.

Poll: Is dit de laatste kans voor deze generatie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024