Zet Deschacht carrière meteen verder bij deze Belgische eersteklasser?

Zet Deschacht carrière meteen verder bij deze Belgische eersteklasser?
Dinsdag 19 juni 2018 - 08:46   I  

RSC Anderlecht maakte maandag via zijn officiële kanalen bekend dat Olivier Deschacht (37) geen nieuw contract krijgt. Na zeventien jaar komt er zo een einde aan het huwelijk tussen paars-wit en de ervaren verdediger. Stopt Deschacht nu ook definitief met voetballen of gaat hij toch nog even door?

Deschacht heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zich nog steeds goed genoeg voelt om door te gaan als speler. Hij mag dan wel al 37 zijn, de linkspoot heeft zich altijd goed verzorgd en heeft duidelijk nog wat in de tank zitten.

Zulte Waregem

Tijdens het seizoen 2016-2017 informeerde Zulte Waregem nog bij Deschacht, maar die besliste doen om bij Anderlecht te blijven. Hij kon toen voor 2,5 jaar tekenen bij Essevee, maar weigerde. Of Francky Dury de verdediger nu nog wil, is niet duidelijk.

Al zal het nieuws van de niet-contractverlenging van Deschacht ongetwijfeld een aantal clubs wakker maken. Het is dus niet uitgesloten dat we Deschacht volgend seizoen – voor het eerst in zijn profcarrière – bij een andere Belgische club zien spelen.

Poll: Denk jij dat Deschacht nog zal blijven spelen?

TAGS  I  Deschacht  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  Dury

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022