Transfermarkt LIVE: RC Genk versterkt zich, Real en Arsenal halen nieuwe goalie

Transfermarkt LIVE: RC Genk versterkt zich, Real en Arsenal halen nieuwe goalie
Dinsdag 19 juni 2018 - 23:55   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Niet Alisson Becker of Thibaut Courtois wordt de nieuwe doelman bij Real Madrid. Marca meldt dat Real Madrid de 19-jarige Andriy Lunin voor zo’n 19 miljoen euro overneemt van Zorya Luhansk.

*DONE DEAL: Club Brugge laat Riley McGree weer op huurbasis vertrekken. De 19-jarige middenvelder gaat zijn geluk beproeven bij Melbourne City FC.

*Radja Nainggolan heeft op Instagram gereageerd op de geruchten over een vertrek naar Inter. De middenvelder zei simpelweg: “Nonsens”.

*Club Brugge zou een akkoord hebben bereikt met Lazio over een transfer van Wesley. Naar verluidt legt de Italiaanse club zo’n tien miljoen euro neer voor de Braziliaanse aanvaller.

*DONE DEAL: Arsenal heeft met Bernd Leno een nieuwe doelman in huis gehaald. Unai Emery legt zo’n 22 miljoen euro op tafel voor de Duitse doelman.

*DONE DEAL: RC Genk heeft na het vertrek van Omar Colley naar Sampdoria meteen een vervanger binnengehaald. De Roemeense verdediger Vladimir Screciu komt over van CS U Craiova en tekent een contract voor 3 seizoenen plus nog 1 jaar optie.

*Kersvers Real Madrid-trainer Julen Lopetegui hoopt Thiago Alcantara weg te halen bij Bayern München.

*DONE DEAL: Omar Colley heeft zijn transfer beet. De verdediger ruilt Genk in voor Sampdoria.

*Dedryck Boyata staat op het verlanglijstje van Lazio. Sportief directeur Igli Tare woonde België-Panama bij om de Rode Duivel live aan het werk te zien.

*DONE DEAL: Club Brugge heeft Clinton Mata vastgelegd. De rechtsback komt over van Charleroi.

*Binnenkort kunnen er wel eens twee Rode Duivels bij Real Madrid spelen. De Spaanse topclub aast al een tijdje op Thibaut Courtois en Eden Hazard en nieuwbakken coach Lopetegui wil nu ook echt werk maken van het tweetal.

*De spitsen van Anderlecht zijn gewild. Zowel Isaac Thelin als Lukasz Teodorczyk kan op interesse rekenen van Bologna.

*Benfica is Club Brugge te snel af in de strijd om Alfa Semedo. A Bola meldt dat de Portugese club de middenvelder voor twee miljoen euro gaat overnemen.

*Na de transferfrustratie van Chancel Mbemba dreigt Anderlecht weer tegen de muur te lopen. De Braziliaan Carlos Eduardo lijkt voor Frankfurt te kiezen. 

*Club Brugge gaat goede zaken doen. Het kan Anthony Limbombe voor 12 à 15 miljoen euro verkopen aan Huddersfield.

*KV Oostende blijft zijn best doen om Colin Coosemans weg te halen bij KV Mechelen. De onderhandelingen slepen wel aan.

*Maxime Lestienne hoopt op een terugkeer naar de Belgische competitie. Zijn entourage droomt van een overstap naar… Anderlecht. Al staat Lestienne ook open voor andere aanbiedingen.

*Internazionale is van plan om Zinho Vanheusden te verhuren aan Sassuolo. Dat betekent dat KV Oostende en Standard de verdediger uit hun hoofd moeten zetten.

*Het is niet uitgesloten dat Olivier Deschacht nog doorgaat als speler. Hij kreeg geen nieuw contract bij Anderlecht, maar kan mogelijk wel naar een andere Belgische ploeg.

*DONE DEALS: Antoine Griezmann en Lucas Hernandez verlengden hun contract bij Atlético Madrid, terwijl Thomas Lemar AS Monaco inruilt voor de Spaanse hoofdstad.

*Thorgan Hazard lijkt op weg naar Valencia. De jongere broer van Chelsea-ster Eden lijkt Borussia Mönchengladbach spoedig te verlaten.

*Bernd Leno wordt zo goed als zeker de nieuwe goalie van Arsenal. Als de Duitser van Bayer Leverkusen de medische keuring doorstaat, zet hij zijn krabbel onder een contract van vijf seizoenen.

Poll: Wie zal de beste zaken doen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024