Anderlecht zet straffe deal op poten met Dimata in de hoofdrol

Anderlecht zet straffe deal op poten met Dimata in de hoofdrol
Woensdag 20 juni 2018 - 06:05   I  

Anderlecht is al een tijdje op zoek naar een echte topspits. Teodorczyk brengt al even niet meer wat van hem wordt verwacht en een echte spits die de ballen probleemloos binnen legt heeft Anderlecht eigenlijk niet.

Daarom gingen Luc Devroe en Marc Coucke vol voor Landry Dimata. De jonge Belg maakte indruk in Oostende, maar kon in Wolfsburg minder indruk maken. Anderlecht heeft volgens Het Laatste Nieuws nu een deal met de spits. Ze nemen hem op huurbasis over mét een aankoopoptie.

"Voor de positie van diepe spits haalt Anderlecht Landry Dimata binnen. Luc Devroe transfereerde vorig seizoen, als manager van KV Oostende en met makelaar Didier Frenay, Dimata naar Wolfsburg voor zo'n 10 miljoen euro. Maar bij de Volkswagenclub brak Dimata geen potten. Met slechts zeven optredens en geen enkele goal bleef de Belgische belofte-international ver onder de verwachtingen. Bij Anderlecht, met Coucke en Devroe als grote fans, kan Dimata zijn carrière nieuw leven inblazen. Paars-wit huurt Dimata voor één seizoen, maar heeft ook een optie tot definitieve aankoop verworven." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Dimata dé topspits die Anderlecht nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dimata  I  KV Oostende

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024