KV Mechelen heeft verrassend transfernieuws over Colin Coosemans

KV Mechelen heeft verrassend transfernieuws over Colin Coosemans
Woensdag 20 juni 2018 - 06:41   I  

Colin Coosemans (25) wil en zal KV Mechelen verlaten, maar tot nader order heeft de doelman nog steeds geen nieuwe club gevonden. KV Oostende wil Coosemans graag aantrekken, maar lijkt maar geen akkoord te vinden met de vrienden uit Mechelen.

Er leek een akkoord in de maak, maar bij Malinwa begrijpen ze niet dat KV Oostende de prijs nog wilde laten zaken. “De prijs was in orde, zeiden ze vorige week, Oostende ging akkoord. Maar dan wilden ze Colin nog vier jaar geven in plaats van drie en nu vinden ze het plots te veel”, zei Stefaan Vanroy, de sportieve baas van Mechelen, gisteren nog in Het Nieuwsblad.

Het lijkt er dan ook op dat KV Oostende een transfer definitief heeft opgegeven. "Wat de nieuwe doelman betreft, ziet KV Oostende af van Coosemans en richt het ondanks interne verdeeldheid zijn pijlen op Kameroens international Fabrice Ondoa, die bij Sevilla B niet aan spelen toekomt, maar gek genoeg wel Ajax-doelman Onana uit de ploeg houdt bij Kameroen." Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Poll: Moet KV Oostende toch doordrukken voor Coosemans?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Coosemans

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024