Louwagie drukt gaspedaal in: Plots vijf nieuwe gezichten bij AA Gent

Louwagie drukt gaspedaal in: Plots vijf nieuwe gezichten bij AA Gent
Woensdag 20 juni 2018 - 07:30   I  

AA Gent heeft voorlopig vrijwel alleen nog maar klappen gekregen wat betreft transfers. Het zag zo sterkhouder Samuel Gigot vertrekken en dat is toch een gigantische aderlating. AA Gent lijkt nu wel in actie te treden.

Zo weet Het Nieuwsblad dat er maar liefst vijf nieuwe gezichten hun opwachting maken in Gent. Daarbij enkele verrassingen, zoals bijvoorbeeld Jean-Luc Dompé. Hij lijkt dus op weg naar de Ghelamco Arena.

"Afgelopen seizoen werd Dompé door de Rouches uitgeleend aan Amiens. Zijn contract in Luik loopt eind komend seizoen af. Dompé postte zelf op Instagram een foto uit de kantoren van de Ghelamco Arena. Voorts keurden de Buffalo's de 21-jarige Zweedse jeugd­international Eric Smith, een defensieve middenvelder van Norrköping, en de 21-jarige Egyptische aanvaller Ahmed Mostafa van Petrojet SC. Zij werden eerder al aangekondigd. De Buffalo's zijn ook volop bezig met het dossier van Taiwo Awoniyi. De 20-jarige aanvaller van Liverpool maakte afgelopen seizoen indruk op huurbasis bij Moeskroen, maar AA Gent staat dicht bij zijn handtekening. Voorts komt de 18-jarige Ghanese linksback Rashid Alhassan (18) op proef bij de Buffalo's." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Gent dringend nieuwe spelers aantrekken?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024