Anthony Limbombe hakt nu zelf knoop door over toekomst bij Club Brugge

Anthony Limbombe hakt nu zelf knoop door over toekomst bij Club Brugge
Woensdag 20 juni 2018 - 07:50   I  

Club Brugge hervatte maandag de trainingen, maar dat wil niet zeggen dat transferhuiswerk van de Belgische landskampioen nu al afgerond is. Integendeel: er beweegt nog heel wat in en rond het Jan Breydelstadion.

Zo is het zo goed als zeker dat Anthony Limbombe Club Brugge zal verlaten. De linkerflankspeler geniet interesse van heel wat Europese topclubs en wil ook zelf weg. Bovendien wil de speler nog voor het einde van het WK vertrekken, waardoor er nog een select aantal clubs in aanmerking komen.

"Gisteren meldde Newcastle zich in Brugge en ook Southampton is dat nog van plan. Uit Duitsland is er interesse van Schalke 04 en RB Leipzig, maar die clubs willen pas na het WK in actie treden. Zo lang wil Limbombe niet wachten en dus is de kans groot dat hij naar één van de eerder genoemde Premier League-clubs trekt. Een beslissing is er helemaal nog niet genomen en dus mogen de Bundesligaclubs - net als het eveneens geïnteresseerde Marseille en een andere Franse topvijfploeg - nog steeds hopen." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Doet Limbombe er goed aan om te vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Limbombe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024