Tunesiërs krijgen dramatisch nieuws te horen vlak voor match tegen België

Tunesiërs krijgen dramatisch nieuws te horen vlak voor match tegen België
Woensdag 20 juni 2018 - 09:55   I  

Tunesië moest in de slotfase de overwinning laten aan Engeland. Een ferme dreun, want de Tunesiërs hadden 90 minuten geknokt voor elke morzel grond. Een slag die ook zware gevolgen had voor enkele spelers.

Zo zal Tunesië geen beroep kunnen doen op eerste doelman Mouez Hassen. Die viel vroeg in de wedstrijd uit met een blessure en is het hele WK niet meer inzetbaar. De Rode Duivels moeten Hassen dus niet vrezen. Die maakte in het kwartier dat hij speelde wel veel indruk.

"Fysiek heeft bondscoach Nabil Maâloul heel wat oplapwerk voor de boeg. Eerste doelman Mouez Hassen viel in Volgograd al na een kwartier geblesseerd uit - een contact met Jesse Lingard was de oorzaak. Gisteren ging Hassen onder de scanner. Hij heeft een ontwrichte schouder opgelopen, zo blijkt, en ziet de rest van het WK in rook opgaan. Ook voor spits Saber Khalifa was er in de loop van de dag slecht nieuws. De blessure die hij tijdens zijn invalbeurt tegen Engeland opliep, bleek ernstiger dan gedacht. Vier dagen rust zijn aangewezen voor de aanvaller van het Tunesische Club Africain, die zo niet in actie zal komen tegen de Duivels." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Zal Tunesië een probleem vormen voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Tunesië

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024