Gilles De Coster gedegouteerd na match Rode Duivels: “Hartverscheurend!”

Gilles De Coster gedegouteerd na match Rode Duivels: “Hartverscheurend!”
Woensdag 20 juni 2018 - 14:18   I  

Het wereldkampioenschap in Rusland is al even van start gegaan. Tot nu toe zijn er nog geen grote ongeregeldheden voorgevallen maar toch is zeker niet alles rozengeur en maneschijn in Rusland.

Zo is presentator en TV-persoonlijkheid Gilles De Coster net terug uit Sochi en heeft hij schrijnende taferelen gezien. “Terug uit Sochi. Fijne, hulpvaardige mensen. Prima organisatie en iedereen doet heel hard zijn best voor de voetbalfans. Onvergetelijke ervaring. Maar helaas ook dit. Na de match, in de bekendste nachtclub van Sochi, zie ik twee mannen hand in hand lopen”, begint De Coster zijn verhaal op Twitter.

“Security ziet het ook en grijpt in: twee stoere paramilitaire kleerkastjes staan meteen op, pakken die twee gasten aan de arm, sleuren ze naar de uitgang sleuren en zetten ze buiten. Gewoon. Met een blik van ’ge weet goed genoeg waarom’. Erger nog dan het feit op zich was de blik in de ogen van die twee jongens. Een soort aanvaarding. Berusting in een verknalde avond. Met een blik van ‘we zullen dan maar thuis gaan dansen zeker’. Hartverscheurend, echt waar”, aldus De Coster.

Poll: Snap jij dat dit nog voorkomt in Rusland?

TAGS  I  WK  I  Rusland  I  Gilles De Coster

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024