De Bruyne onthult eindelijk zijn beste positie en rol bij Rode Duivels

De Bruyne onthult eindelijk zijn beste positie en rol bij Rode Duivels
Woensdag 20 juni 2018 - 20:30   I  

Kevin De Bruyne is één van de belangrijkste, al dan niet dé belangrijkste, speler bij de Belgische nationale ploeg. Na een zeer sterk seizoen bij Manchester City hoopt De Bruyne die vorm door te zetten op het WK maar bij de Rode Duivels heeft de spelverdeler een andere rol.

En De Bruyne heeft nu duidelijk laten weten wat zijn beste positie is bij de Rode Duivels. “Mijn plaats is in de as van het elftal. Ik ben door de jaren heen beter, sterker en meer ervaren geworden en heb daardoor mijn plaats in de as van het elftal afgedwongen. De tijd van Genk, komend vanop de flank is al tijdje voorbij”, laat KDB weten aan Eddy Snelders.

“Bij Manchester City speel ik eigenlijk tussen mijn huidige positie en de positie van Dries Mertens en Eden Hazard. Aangezien wij slechts met twee centrale middenvelders spelen is deze positie de beste want de positie van Eden Hazard en Dries Mertens is te hoog”, aldus De Bruyne.

Leider?

De Bruyne wordt ook gezien als één van de leiders binnen de groep. “Ik moet absoluut niet de leider zijn van deze groep maar ik ben naar dit WK gekomen zonder zorgen en met de focus om goed te presteren.”

Poll: Vind jij dat De Bruyne goed aan het WK is begonnen?

TAGS  I  De Bruyne  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024