Zo genieten Mertens en Vertonghen van hun rustdag in Rusland (Video)

Zo genieten Mertens en Vertonghen van hun rustdag in Rusland (Video)
Woensdag 20 juni 2018 - 22:15   I  

Vandaag kregen de Rode Duivels rust. Enkele spelers gingen naar een besloten persbabbel maar Dries Mertens en Jan Vertonghen amuseerden zich rot op Facebook. Het tweetal ging live op het sociale media-platform en dat zorgde voor hilarische taferelen.

Dries Mertens sprak onder meer over zijn kapsel. “Een slecht kapsel? Sorry. De reden? Geen idee, ik wou gewoon eens iets anders. Anders is het toch saai? Al 30 jaar had ik altijd hetzelfde kapsel”, aldus Mertens.

Ook had het duo een duidelijke boodschap aan alle studenten. “Examenstress was altijd lastig tijdens een WK, leerkrachten zouden daar rekening mee moeten houden: als iemand een vier heeft, geef hem dan een vijf. Aan alle leraren die kijken: doe een beetje moeite!”

Kritiek

De kritiek die de Rode Duivels altijd krijgen werd eveneens aangepakt. “Of we boos worden van commentaren? Ja! (Mertens:) Ik heb dat niet graag: waarom altijd zo negatief? (Vertonghen:) met objectieve kritiek hebben we geen probleem, zolang die onderbouwd is. Maar je hebt er enkele irritantje ventjes bij.”

Poll: Wat vind jij hier van?

TAGS  I  Mertens  I  Vertonghen  I  Rode Duivels  I  WK

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023