Karl Vannieuwkerke gelooft er niet in en wijst naar De Bruyne

Karl Vannieuwkerke gelooft er niet in en wijst naar De Bruyne
Woensdag 20 juni 2018 - 22:25   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke lijkt niet echt te geloven in een wereldtitel. Hij vreest dat er een aantal andere landen sterker zijn dan de Belgen. Dat zegt de presentator van Eén tegenover Humo. De Belgen missen nog iets tegenover landen als Spanje en Duitsland, zo stelt hij.

"Eerlijk? We hebben vandaag een goeie ploeg, en we verliezen niet vaak. Maar die briljante, sprankelende wedstrijden met 90 minuten lang eenrichtingsverkeer? Die heb ik te weinig gezien de voorbije jaren. Als je naar Spanje of Duitsland kijkt, zie je ploegen die hun tegenstander bij de keel grijpen en anderhalf uur lang niet meer lossen. Dat hebben we al aan den lijve mogen ondervinden, maar zélf hebben we zoiets amper gedaan", aldus Vannieuwkerke.

"Ik heb het gevoel dat er tot op vandaag nog geen enkele trainer in geslaagd is om het beste uit deze groep te halen", vervolgt Vannieuwkerke. "Het heeft volgens mij ook veel met spelvreugde te maken. Neem nu Kevin De Bruyne, die heb ik bij de Duivels nog maar zelden het spelplezier van bij Manchester City zien uitstralen."

Poll: Heeft Vannieuwkerke gelijk?

TAGS  I  Vannieuwkerke  I  Rode Duivels  I  De Bruyne

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024