'Anderlecht en KVO blijven maar zaken doen, Coucke stuurt 2 spelers weg'

'Anderlecht en KVO blijven maar zaken doen, Coucke stuurt 2 spelers weg'
Donderdag 21 juni 2018 - 06:00   I  

Marc Coucke mag ondertussen dan wel voorzitter zijn van Anderlecht, dat houdt hem niet tegen om zijn ex-club te helpen waar hij kan. Hij ging met Antonio Milic en Knowledge Musona wel al twee sterkhouders weghalen aan de kust, maar nu maakt Coucke dat goed.

Zo lijkt Wout Faes op weg naar KV Oostende. De jonge verdediger werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan het Nederlandse Excelsior. Nu zou een uitleenbeurt aan KV Oostende hem speelminuten moeten gunnen en Gert Verheyen kent de verdediger van bij de nationale jeugdploeg.

"Faes is een vaste waarde in de nationale beloftenploeg en maakte eerder ook deel uit van de U19 van toenmalig bondscoach Gert Verheyen. KVO had in eerst ingezet op Zinho Vanheusden, die afgelopen seizoen door Standard van Inter geleend werd, maar dat dossier zit muurvast. Naast Faes hoopt Anderlecht ook Aaron Leya Iseka bij de ex-club van Marc Coucke onder te brengen, maar daar zal een wat dat betreft sceptisch KV Oostende zich pas in de laatste weken van de transferperiode eventueel over buigen." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Is dit slim gezien van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Faes  I  Iseka

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024