'Anderlecht dreigt maar liefst 5 sterkhouders in één klap te verliezen'

'Anderlecht dreigt maar liefst 5 sterkhouders in één klap te verliezen'
Donderdag 21 juni 2018 - 06:15   I  

Het is al een drukke periode geweest voor Luc Devroe in Anderlecht. Nu Ognjen Vranjes naar Anderlecht komt is zijn huiswerk zo goed als af. Nog enkele gerichte aankopen en Anderlecht is er klaar voor om het Club Brugge opnieuw moeilijk te maken voor de titel.

Toch kan het snel keren in Anderlecht. Paars-wit zal ook nog enkele sterkhouders moeten laten gaan. Met het vertrek van de meesten wordt wel rekening gehouden, maar er is ook nog het nakende vertrek van Adrien Trebel. De middenvelder leek lange tijd op weg naar Frankrijk, maar zou nu toch langer blijven in Brussel. Alleen is zijn contract nog steeds niet getekend, waardoor ook hij nog steeds zou kunnen vertrekken. Voor de rest moet Anderlecht ook nog rekening met de sterkhouders Kara Mbodj, Leander Dendoncker, Lukasz Teodorczyk en Matz Sels. De transfer van die laatste is defintief afgesprongen.

"Bovendien houdt Anderlecht ook rekening met het vertrek van basisspelers. Sels blijft niet, Dendoncker is een transfer beloofd en Teo weegt op het budget. Aan Trebel werd dan weer een nieuw contract geboden, maar de Fransman heeft dat nog niet getekend." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Komt het contract van Trebel nog in orde?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Trebel

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024