'Club maakt Anderlecht het leven zuur en mengt zich in strijd om topspits'

'Club maakt Anderlecht het leven zuur en mengt zich in strijd om topspits'
Donderdag 21 juni 2018 - 06:30   I  

Club Brugge en Anderlecht vissen voorlopig opvallend vaak in dezelfde vijver. Mats Rits en Siebe Schrijvers zijn maar twee uit een lijstje spelers die zowel door Club Brugge als door Anderlecht gevolgd werden. En Club Brugge maakt Anderlecht opnieuw het leven zuur.

Zo is Anderlecht bijna rond met Landry Dimata. De 20-jarige spits wordt normaal gezien een seizoen gehuurd en zou daarna met een fikse aankoopsom definitief kunnen worden overgenomen. Dan zou Anderlecht eindelijk haar topspits beet hebben.

Alleen doet Club Brugge nu nog een ultieme poging om Landry Dimata naar Jan Breydel te halen. Een poging die in Anderlecht weinig indruk maakt. "Club Brugge maakt(e) ook jacht op de spits die niet scoorde in de Bundesliga, maar Anderlecht is overtuigd dat het aan het langste eind zal trekken." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Andere piste wordt moeilijk

Een andere piste die Anderlecht bewandeld is die van Carlos Eduardo, maar dit is erg moeilijk geworden. Zo weet Het Laatste Nieuws. "Om zijn elftal aanwinsten vol te maken, moet Devroe dan nog spits Carlos Eduardo (21) van de Braziliaanse tweedeklasser Goias binnenrijven. Anderlecht is nog wel in de running, maar lijkt niet langer de favoriet om Carlos binnen te hengelen. Eintracht Frankfurt ligt nu in poleposition voor de Braziliaan."

Poll: Wie haalt Dimata binnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Eduardo  I  Dimata

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024