'Standard wil Obbi Oulare binnenhalen, maar aast ook op deze straffe spits'

'Standard wil Obbi Oulare binnenhalen, maar aast ook op deze straffe spits'
Donderdag 21 juni 2018 - 06:45   I  

Michel Preud'homme is eraan begonnen in Luik en dat zullen ze geweten hebben. Na een jaartje rust is de trainer van Standard er klaar voor om weer prijzen naar Luik te halen. Daar heeft hij normaal gezien het materiaal voor en er zouden nog enkele toppers op komst zijn.

Zo wil Standard Obbi Oulare binnenhalen. Op Sclessin zou een overeenkomst van vier seizoenen klaarliggen voor Oulare, maar naar eigen zeggen heeft de spits nog niets vernomen. Michel Preud’homme liet Oulare in 2014 debuteren bij Club Brugge. Dat Oulare nu genoemd wordt bij Standard is wel opmerkelijk, want de relatie tussen Preud’homme en Oulare verminderde.

Volgens La DH toont Standard ook interesse in Lyon-spits Jean Philippe Mateta. De 20-jarige Fransman met Congolese roots is met zijn 1m92 de stevige centrumspits waar Standard naar op zoek is. Maar de concurrentie is groot. Zo wil Mainz al 10 miljoen euro op tafel leggen en zou ook Newcastle de spits van dichtbij volgen. Preud'homme zou al contact hebben gehad met zijn makelaar, maar een transfer wordt moeilijk. 

Poll: Wie zou de grootste aanwinst zijn voor Standard?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Oulare  I  Lyon  I  Mateta

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024