Peter Vandenbempt heeft plots een gigantisch probleem met Mbark Boussoufa

Peter Vandenbempt heeft plots een gigantisch probleem met Mbark Boussoufa
Donderdag 21 juni 2018 - 07:45   I  

Mbark Boussoufa liet op het WK zien dat hij nog steeds heerlijk kan voetballen. Hij maakte het de Portugezen ontzettend moeilijk en was alom tegenwoordig in het aanvallende spel van de Marokkanen. Hij kon de uitschakeling wel niet vermijden.

Na de wedstrijd wou Peter Vandenbempt een interview met de Marokkaanse ex-speler van Anderlecht. Een interview waar Vandenbempt maar liefst 2,5 uur op moest wachten. De stem van de radio liet zich dan ook even horen toen Boussoufa eindelijk arriveerde. "Mbark, dat is nu twee en een half uur dat ik hier op je sta te wachten", zei Vandenbempt eerder plagend. Boussoufa had wel een goede uitleg, want hij moest wachten op de dopingcontrole. Ook in het voetbal is dokter doping nooit ver weg.

Uiteindelijk kreeg Vandenbempt zijn interview toch. Daarin ging het uitgebreid over de uitschakeling van Marokko. Die vindt Boussoufa onterecht, want ze waren twee keer de betere ploeg. "Als je het niet verdient, is het misschien makkelijker om te zeggen dat je hier niet veel te zoeken hebt. Maar als je 2x de betere ploeg bent, is het zuur om naar huis te moeten", zegt Mbark Boussoufa volgens Sporza.

En België?

Het ging ook even over de Belgische nationale ploeg en die kan ver geraken volgens Boussoufa. "Of ik nog een boodschap heb voor de Belgische voetbalfans? Ik wens België het allerbeste op dit WK. Jullie hebben een fantastische ploeg. Ik hoop dat België nog ver geraakt op het WK."

Poll: Maakte Boussoufa indruk dit WK?

TAGS  I  Vandenbempt  I  Boussoufa  I  Marokko  I  WK  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024