Mehdi Carcela haalt verschroeiend uit: "Dit is degoutant!"

Mehdi Carcela haalt verschroeiend uit:
Donderdag 21 juni 2018 - 08:00   I  

Marokko speelt nog één wedstrijd tegen Spanje en stapt dan terug het vliegtuig op. Het WK-avontuur zit er nu al op voor de Marokkanen, die nochtans heel veel hadden verwacht van het Russische avontuur. Een onverwachte nederlaag tegen Iran en een onverdiende nederlaag tegen Portugal hebben voor die vroegtijdige exit gezorgd.

Er zat dus heel wat meer in voor een sterk voetballend Marokko. Ook gisteren hadden ze enkele kansen om op gelijke hoogte te komen en eigenlijk zelfs meer ook. Maar een sterke Rui Patricio hield de Marokkanen van een doelpunt. Ook ontbrak het af en toe wat aan geluk en de beslissingen van de scheidsrechter hielpen ook niet. 

Daarover was Mehdi Carcela niet te spreken na de wedstrijd.“Ik ben gedegouteerd”, vertelde de Standard-speler na de match volgens Het Belang van Limburg. “We waren beter dan Portugal, maar dit is onrechtvaardig. We hadden een strafschop moeten krijgen en hun goal had nooit mogen tellen. De scheidsrechter was niet voor ons. Niet moeilijk als hij het shirt van Pepe wou.” 

Terug naar Luik

Na de wedstrijd tegen Spanje kan Mehdi Carcela dan terugkeren naar Luik. Daar wacht met Michel Preud'homme een nieuw avontuur op hem. Met de vorige trainer klikte het goed, want Sa Pinto gaf Carcela amper tactische richtlijnen mee. Die mocht vrij dartelen op het veld. Benieuwd of hij onder Preud'homme even hard zal schitteren.

Poll: Zal Carcela volgend seizoen minstens even hard schitteren?

TAGS  I  Standard  I  Carcela  I  Marokko  I  WK

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024