Iedereen praat over deze speciale actie van Isco en David De Gea (Video)

Iedereen praat over deze speciale actie van Isco en David De Gea (Video)
Donderdag 21 juni 2018 - 08:45   I  

Spanje won gisteren met het kleinste verschil van Iran. De Iraniërs hadden zich eerst volledig ingegraven, maar kwamen na de 1-0 van Diego Costa wel nog serieus aankloppen. David De Gea kon zijn ploeg met een clean sheet de overwinning bezorgen.

Een enorme opsteker voor de doelman, die na de wedstrijd tegen Portugal nog heel wat kritiek kreeg. Hij ging pijnlijk in de fout bij het doelpunt van Ronaldo door een bal volledig verkeerd in te schatten en hem door zijn handen in doel te laten glippen.

Isco nam het voor de wedstrijd al op voor zijn doelman en ook tijdens de wedstrijd kreeg De Gea de nodige steun van Isco. Zo gaf Isco de handschoen van De Gea zelfs een kus om hem geluk te wensen. Isco vertelde voor de wedstrijd trouwens al dat hij niet twijfelde aan de kwaliteiten van De Gea. "Het gaat goed met hem. Het is natuurlijk nooit leuk om te falen. Hij is een van de beste doelmannen ter wereld en hij weet hoe hij moet reageren. We geven hem heel veel steun en affectie", aldus Isco. Die liefde heeft dus duidelijk gewerkt.

Poll: Wordt De Gea doelman van het tornooi?

TAGS  I  Isco  I  De Gea  I  Spanje  I  WK

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023