Fantastisch nieuws over fel geplaagde Thomas Vermaelen

Fantastisch nieuws over fel geplaagde Thomas Vermaelen
Donderdag 21 juni 2018 - 10:15   I  

Hij heeft in zijn voetbalcarrière al heel wat blessures moeten verteren. Telkens kwam hij terug en knokte hij zich in de ploeg. Dat was bij Barcelona niet anders en dat probeert Vermaelen ook nu weer met de Rode Duivels.

Gisteren kon u al lezen dat Vermaelen individueel trainde met de bal. Samen met Thierry Henry en Michy Batshuayi trapte hij enkele balletjes. De eerste tekenen leken dus goed en daar is vandaag nog een extra boost bijgekomen. Vermaelen traint namelijk mee met de groep.

"De twee blessuregevallen van Martinez zijn zijn topverdedigers Thomas Vermaelen en Vincent Kompany, die zich aan zijn lies blesseerde in de eerste oefenmatch tegen Portugal. Vermaelen trainde gisteren nog individueel, vandaag komt hij bij de groep. Van Kompany is nog geen spoor, hij werkt binnen aan zijn revalidatie." Dat schrijft Sporza. De kans is klein dat Roberto Martinez risico's zal nemen met Vermaelen. Boyata wordt dan ook aan de aftrap verwacht tegen Tunesië. Dat er van Kompany nog geen spoor is, is dan weer minder goed nieuws.

 

Poll: Zou jij Vermaelen zaterdag al durven laten starten?

TAGS  I  Vermaelen  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024