'Ook deze Belgische topclubs maken jacht op Zakaria Bakkali'

'Ook deze Belgische topclubs maken jacht op Zakaria Bakkali'
Donderdag 21 juni 2018 - 12:12   I  

Zakaria Bakkali zou al een voorstel van RSC Anderlecht op zak hebben, maar het staat nog niet vast dat de dribbelvaardige winger van Valencia volgend seizoen ook effectief bij paars-wit zal spelen. Anderlecht is immers niet de enige Belgische topclub die jacht maakt op Bakkali.

Volgens Het Laatste Nieuws is Bakkali een transfertarget bij alle Belgische topclubs. De 22-jarige vleugelaanvaller heeft een aanbod van Anderlecht op zak, maar werd eerder ook al genoemd bij Standard. Met die club zou Bakkali ook al gesprekken gevoerd hebben.

Volgens de krant zou Bakkali dus ook in beeld zijn bij de andere Belgische topclubs. Dat wil zeggen dat ook Club Brugge, AA Gent en KRC Genk een oogje hebben op de speler die ooit als een komeet omhoog schoot bij PSV.

Spanje

Bakkali zelf zou er de voorkeur aan geven om in Spanje te blijven voetballen. Vorig jaar speelde hij op uitleenbasis bij Deportivo La Coruna, maar straks moet Bakkali zich melden bij moederclub Valencia. Eén probleem: die club rekent niet meer op hem.

Poll: Bij welke club zal Bakkali belanden?

TAGS  I  Bakkali  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Valencia

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024