Youri Tielemans doet (h)eerlijke bekentenis over Kevin De Bruyne

Youri Tielemans doet (h)eerlijke bekentenis over Kevin De Bruyne
Donderdag 21 juni 2018 - 12:00   I  

Youri Tielemans is met zijn 21 lentes de jongste speler in de selectie van Roberto Martinez. Al vindt het jeugdproduct van RSC Anderlecht dat niet zo erg. Tielemans geniet met volle teugen van het toernooi in Rusland, ook al is hij bankzitter.

"Ik ben blij om er bij te zijn, maar als de trainer me nodig heeft, zal ik er staan", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Tielemans. "Het is een WK, dat is het grootste evenement voor een voetballer, maar ik voel me klaar. Het is niet meer het moment om onder de indruk te zijn."

Dat hij de jongste van allemaal is bij België, stoort Tielemans niet. "Ik ben al bijna anderhalf jaar de jongste speler in de selectie. Dat ben ik gewoon, maar ik heb al heel wat wedstrijden op het hoogste niveau achter de rug. Dat is positief."

Kevin De Bruyne

Tot slot deed Tielemans ook een (h)eerlijke bekentenis over Kevin De Bruyne. "Kevin is een voorbeeld, in die zin dat hij altijd de juiste keuze maakt en kalm is op een veld. Ik kijk naar hem om bij te leren. Misschien zelfs om ooit in zijn voetsporen te treden. Maar ik heb zelf ook kwaliteiten om hier iets te tonen."

Poll: Kan Tielemans net zo goed worden als De Bruyne?

TAGS  I  Tielemans  I  De Bruyne  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024