Dit is Anderlecht (héél verrassend) van plan met Landry Dimata

Dit is Anderlecht (héél verrassend) van plan met Landry Dimata
Donderdag 21 juni 2018 - 14:00   I  

Bij RSC Anderlecht werken ze met man en macht aan de komst van Landry Dimata. Paars-wit hoopt de spits eerstdaags binnen te hengelen, maar een akkoord met VfL Wolfsburg is er vooralsnog niet.

Donderdag begonnen ze bij Anderlecht opnieuw te trainen en gaf sportief manager Luc Devroe een update over de zaak-Dimata. ”We willen Dimata zo snel mogelijk op training, maar de bestuurders van Wolfsburg moeten nog hun fiat geven”, vertelde Devroe aan Het Nieuwsblad.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Anderlecht eerstdaags de komst van Dimata afronden. De spits zou één seizoen gehuurd worden van Wolfsburg, waar hij zich nog niet kon doorzetten.

Club Brugge?

Club Brugge leek even van plan om de deal te kapen, maar de Belgische landskampioen lijkt te laat te komen. Anderlecht is en blijft de ploeg die in polepositie ligt om Dimata aan te trekken.

Definitieve transfer

Opmerkelijk genoeg probeert Anderlecht een aankoopoptie af te dwingen bij Wolfsburg. Dat kan één van de redenen zijn waarom de onderhandelingen nog aanslepen. "Het zal om een uitleenbeurt met aankoopoptie gaan", bevestigde Luc Devroe bij Het Laatste Nieuws.

Poll: Hoop jij dat Dimata volgend seizoen bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Dimata  I  Coucke  I  Wolfsburg  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024