'Martinez dreigt Rode Duivels te verlaten na niet te weigeren voorstel'

'Martinez dreigt Rode Duivels te verlaten na niet te weigeren voorstel'
Donderdag 21 juni 2018 - 12:33   I  

Roberto Martinez verlengde onlangs zijn contract bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) tot 2020. Of de Spaanse oefenmeester dat contract ook effectief zal uitdienen, is op dit moment nog niet zeker. Onze bondscoach staat immers op het verlanglijstje van… De Spaanse Voetbalbond.

The Sun weet dat Martinez in beeld is bij Spanje. Julen Lopetegui moest daags voor de start van het wereldkampioenschap opkrassen omdat hij bij Real Madrid tekende en Fernando Hierro lijkt niets meer dan een tussenpaus. En dat opent mogelijk deuren voor Martinez.

Als de ex-trainer van Everton op dit WK indruk kan maken met de Rode Duivels, dan zouden ze bij de Spaanse bond van plan zijn om Martinez te benaderen en het trainerschap bij La Roja aan te bieden. Áls Spanje Martinez een voorstel doet, dan zal dat voor onze bondscoach moeilijk te weigeren zijn.

Niet de enige

Al is Martinez niet de enige naam op het verlanglijstje van Spanje. Ook Luis Enrique (ex-Barcelona) en U21-trainer Albert Celades zijn in beeld. Eén iets hebben de drie heren met elkaar gemeen: ze staan allen voor aanvallend combinatievoetbal, iets wat ze bij de Spaanse Voetbalbond -uiteraard- weten te appreciëren.

Poll: Denk jij dat Martinez bondscoach van Spanje gaat worden?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Spanje

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024