Hein Vanhaezebrouck noemt nu al dé titelfavorieten voor volgend seizoen

Hein Vanhaezebrouck noemt nu al dé titelfavorieten voor volgend seizoen
Donderdag 21 juni 2018 - 15:00   I  

In navolging van tal van andere Belgische clubs, is ook RSC Anderlecht donderdag aan zijn voorbereiding op het seizoen 2018-2019 begonnen. Hein Vanhaezebrouck stond de pers te woord en noemde al meteen de titelfavorieten voor volgend seizoen.

Volgens Vanhaezebrouck gaan we een uitermate spannend seizoen in de Jupiler Pro League tegemoet. “We moeten natuurlijk vol voor de titel gaan, maar we willen ook eens ver geraken in de Beker van België”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de Anderlecht-trainer.

“Maar het zal niet makkelijk worden. Standard heeft een goed seizoen achter de rug, pakte de beker en zal dit seizoen nog beter willen doen. Club Brugge is kampioen geworden en is zich nog aan het versterken. En ook Gent en Genk zullen weer bij de titelfavorieten horen. Het wordt een spannend gevecht.”

Beter doen dan vorig jaar

Vorig jaar eindigde Anderlecht na een erg wisselvallig seizoen op de derde plaats. Het moest na afloop van de play-offs landskampioen Club Brugge en Standard voor zich dulden. Aan Vanhaezebrouck om in zijn eerste volledige seizoen als coach van paars-wit beter te doen.

Poll: Wie wordt volgend seizoen kampioen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  RC Genk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024