Club Brugge maakt net voor de start van het seizoen groot nieuws bekend

Club Brugge maakt net voor de start van het seizoen groot nieuws bekend
Donderdag 21 juni 2018 - 16:20   I  

Club Brugge begint binnenkort aan de eerste vriendschappelijke wedstrijd. De tegenstander van dienst wordt KFC Heist op vrijdag 22 juni om 19u00. Morgen dus trekken de jongens van Leko voor de eerste keer het nieuwe wedstrijdshirt aan.

In de voorbereiding werkt Club Brugge trouwens samen met 'Te Gek!?', om geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken. "Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het tracht geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Het project is uitgegroeid tot een begrip in Vlaanderen. Guy Swinnen is peter en Selah Sue is meter van Te Gek!?." Dat liet Club weten via de website.

Het is de vierde keer op rij dat Club Brugge in het voorseizoen samenwerkt met een charitypartner. De truitjes zullen in de voorbereiding gedragen worden, de samenwerking loopt ook nadien nog verder. "Naast de speciale wedstrijdshirts tijdens de oefenwedstrijden plant Club Brugge & Te Gek!? nog verschillende actiemomenten in de loop van het seizoen, waarmee het de samenwerking verder zal uitrollen."

Poll: Mooi initiatief van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Te Gek!?

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024