Hein Vanhaezebrouck kondigt nog heel wat transfers aan bij Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck kondigt nog heel wat transfers aan bij Anderlecht
Donderdag 21 juni 2018 - 19:30   I  

In navolging van tal van andere Belgische clubs, is ook RSC Anderlecht donderdag aan zijn voorbereiding op het seizoen 2018-2019 begonnen. Hein Vanhaezebrouck stond de pers te woord en als we de trainer mogen geloven komen er nog heel wat nieuwe namen bij.

Hein Vanhaezebrouck mocht meteen aan de slag met heel wat nieuwkomers. Toch is het huiswerk van Luc Devroe nog niet af. Er zullen nog spelers bijkomen en er zullen nog spelers vertrekken. Marc Coucke wil de kern al eind juni bij elkaar hebben, maar Vanhaezebrouck is iets geduldiger. Hij wacht af tot eind augustus.

“We waren vandaag met 22 veldspelers en vier doelmannen, maar we moeten wachten tot eind augustus”, zei Vanhaezebrouck aan Het Laatste Niueuws. “Dan zullen we pas onze definitieve kern kennen. Er gaan nog spelers bijkomen en vertrekken.”

Devroe denkt aan vijf transfer

Wie er dan nog zal bijkomen dat is momenteel nog niet geweten, maar Luc Devroe gokt toch dat er nog een vijftal spelers aan de kern zullen worden toegevoegd. "Tijdens de training bevestigde manager Luc Devroe wel dat hij nog vier à vijf inkomende transfers verwacht. Op uitgaand vlak kondigde Devroe dan weer het definitieve vertrek van Idrissa Doumbia (Akhmat Grozny), Jorn Vancamp (Beerschot Wilrijk) en Wout Faes (KV Oostende) aan. Olivier Deschacht kreeg geen nieuw contract aangeboden." Dat schrijft HLN nog.

Poll: Heeft Anderlecht nog veel nieuwe spelers nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Devroe

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024