Martinez reageert op mogelijke overstap naar Spaanse nationale ploeg

Martinez reageert op mogelijke overstap naar Spaanse nationale ploeg
Donderdag 21 juni 2018 - 20:02   I  

Roberto Martinez is tot nader order nog steeds bondscoach van de Rode Duivels, maar in volle WK-strijd wordt onze selectieheer wel in verband gebracht met een overstap naar de Spaanse nationale ploeg. Volgens The Sun staat Martinez hoog op het verlanglijstje van de Spaanse Voetbalbond.

Wat is daar nu eigenlijk precies van aan? VTM-journalist Michiel Ameloot vroeg het donderdag aan de bondscoach. “Martinez gaf vandaag geen persconferentie, maar ik heb hem toch vijf minuutjes kunnen spreken. Toen ik hem met het nieuws uit The Sun confronteerde, glimlachte hij eens”, aldus Ameloot in VTM Nieuws.

Eerder al kandidaat bij Spanje

“Hij zei me wel dat hij al eens kandidaat is geweest om bondscoach van Spanje te worden. Dat was een paar jaar geleden, maar is toen niet doorgegaan”, benadrukt Ameloot. “Dat betekent dat Martinez wel op een A-lijst staat bij de Spaanse voetbalbond. En stel je maar eens voor dat hij het op dit WK heel goed doet met België…”

“Dan zal zijn naam alleen maar harder klinken in Spanje. En wat doe je dan, als je land komt vragen om bondscoach te worden? Het is maar de vraag of Martinez dat kan en/of zal weigeren. Dat wordt moeilijk. Maar oké… Laat Martinez eerst maar de Rode Duivels wereldkampioen maken”, knipoogde Ameloot nog tot slot.

Poll: Denk jij dat Martinez bij de Rode Duivels zal blijven na het WK?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Spanje

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024