Anderlecht duwt niet door in dit transferdossier: ‘Hij is niet plan A’

Anderlecht duwt niet door in dit transferdossier: ‘Hij is niet plan A’
Donderdag 21 juni 2018 - 22:30   I  

RSC Anderlecht speurt ook nu nog de transfermarkt af op zoek naar interessante spelers. Marc Coucke en Luc Devroe hopen Landry Dimata (VfL Wolfsburg) naar het Constant Vanden Stockstadion te halen, maar paars-wit werd ook met een andere spits in verband gebracht.

Volgens de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe liet Anderlecht zijn oog vallen op Thierry Ambrose. De 21-jarige aanvaller is eigendom van Manchester City, maar speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij het Nederlandse NAC Breda.

Ambrose was in de Eredivisie goed voor tien doelpunten in dertig wedstrijden en lijkt vanzelfsprekend een interessante piste, maar toch zal Anderlecht niet vol voor de Fransman gaan. Het Nieuwsblad weet dat de jonge spits niet het plan A van paars-wit is.

Dimataf

Landry Dimata is dat wél. Als alles volgens plan verloopt, dan zal Anderlecht eerstdaags uitpakken met de komst van de spits. Luc Devroe liet zich ontvallen dat het enkel nog wachten is op het jawoord van Wolfsburg. Anderlecht zal Dimata huren, mét een optie tot aankoop.

Poll: Zou Ambrose een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Dimata  I  Ambrose  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024