‘Dit is Club Brugge van plan met Ricardo van Rhijn’

‘Dit is Club Brugge van plan met Ricardo van Rhijn’
Donderdag 21 juni 2018 - 22:45   I  

Club Brugge maakt dezer dagen werk van zijn kern voor volgend seizoen. Met Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC), Siebe Schrijvers (KRC Genk), Karlo Letica (Hajduk Split) en Clinton Mata (Sporting Charleroi) haalde de Belgische landskampioen ondertussen al vijf nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion. En dat heeft zo zijn gevolgen…

Na de komst van Clinton Mata ziet het er immers naar uit dat Ricardo van Rhijn nu echt geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. Blauw-zwart verhuurde de Nederlander tijdens het voorbije seizoen al aan AZ. Daar kon de rechtsback zich niet tot basisspeler ontpoppen en een nieuwe kans bij Club lijkt er niet in te zitten.

Leko rekent niet meer op van Rhijn

Het feit dat Ivan Leko de 27-jarige van Rhijn niet eens vernoemt als hij over zijn rechtsachters praat, zegt eigenlijk al voldoende. Leko houdt enkel rekening met Dion Cools en nieuwkomer Mata, maar niet met van Rhijn.

Het moge dan ook duidelijk zijn: CEO Vincent Mannaert zal in het tussenseizoen werk maken van een oplossing voor van Rhijn, die nog tot medio 2019 onder contract ligt in Brugge. Een definitieve vertrek lijkt de beste optie voor alle betrokken partijen.

Poll: Moet van Rhijn een nieuwe kans bij Club Brugge krijgen?

TAGS  I  Leko  I  van Rhijn  I  Club Brugge  I  Cools  I  Mata

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024